Popa M.

Suntem multumiti de parteneriatul pe care il avem cu Kardynal de atata vreme, mai ales ca mereu gasesc metode de aevolua în domeniul lor.Colaboram cu succes pe parte de mentenanta a masinilor de productie.

Popa M.

( Plant Manager - Advanced Comfort Systems Romania )

Other Testimonials

Ori de cate ori am apelat la serviciile Kardynal, ni s-a raspuns prompt. Au dat dovada de flexibilitate si profesionalism, de aceea suntem convinsi ca sunt o buna alegere in domeniul instalatiilor electrice si automatizarilor industriale, noi avand o colaborare ce dureaza deja de 5 ani.

Ispas C

( Plant Manager EMDEP TestBoards )

Termenele de executie au fost intotdeauna respectate de firma Kardynal. Colaborarea noastra este o experienta placuta, seriozitatea si promptitudinea manifestate pe tot parcursul lucrarilor fiind un factor pe care il apreciem.

Harabagiu R

( Executive AlpAccess )

Kardynal este o companie pe care ne-am bazat cu incredere. Rezultatele proiectelor au fost pe masura asteptarilor noastre, la standardele impuse de Halewood, acestea finalizandu-se conform termenelor angajate. Recomandam!

Patrascu O.

( Plant Manager & Operations Director Halewood Romania )

Colaborarea noastra cu Kardynal se datoreaza atat calitatii serviciilor prestate cat si seriozitatii si responsabilitatii de care dau dovada in gasirea solutiilor profesionale la provocarile noastre tehnice.

Ing. Nistor F.

( Coordonator departament tehnic-mediu Belform )