Ispas C

Ori de cate ori am apelat la serviciile Kardynal, ni s-a raspuns prompt. Au dat dovada de flexibilitate si profesionalism, de aceea suntem convinsi ca sunt o buna alegere in domeniul instalatiilor electrice si automatizarilor industriale, noi avand o colaborare ce dureaza deja de 5 ani.

Ispas C

( Plant Manager EMDEP TestBoards )

Other Testimonials

Termenele de executie au fost intotdeauna respectate de firma Kardynal. Colaborarea noastra este o experienta placuta, seriozitatea si promptitudinea manifestate pe tot parcursul lucrarilor fiind un factor pe care il apreciem.

Harabagiu R

( Executive AlpAccess )

Suntem multumiti de parteneriatul pe care il avem cu Kardynal de atata vreme, mai ales ca mereu gasesc metode de aevolua în domeniul lor.Colaboram cu succes pe parte de mentenanta a masinilor de productie.

Popa M.

( Plant Manager - Advanced Comfort Systems Romania )

Kardynal este o companie pe care ne-am bazat cu incredere. Rezultatele proiectelor au fost pe masura asteptarilor noastre, la standardele impuse de Halewood, acestea finalizandu-se conform termenelor angajate. Recomandam!

Patrascu O.

( Plant Manager & Operations Director Halewood Romania )

Colaborarea noastra cu Kardynal se datoreaza atat calitatii serviciilor prestate cat si seriozitatii si responsabilitatii de care dau dovada in gasirea solutiilor profesionale la provocarile noastre tehnice.

Ing. Nistor F.

( Coordonator departament tehnic-mediu Belform )