Despre noi

Cine suntem?


Logo Kardynal-COLORÎnființată în anul 2008, compania Kardynal se poate lăuda cu o echipă experimentată și puternică. Am evoluat în domeniul tehnic prin seriozitate și datorită existenței pe piață a nevoii de continuitate a fluxului de producție. Marii producători nu își permit să oprească procesul de producție, deoarece acest lucru ar atrage pierderi foarte mari, oameni care nu lucrează dar sunt plătiți, risipă de resurse și de materii prime etc.

Echipa Kardynal activează în domeniile electrice și automatizări industriale, participând în sectoare precum: automotive, industrie alimentară, petrol, agricultură, industrie chimică etc. Oferim competență în proiectarea și execuția tablourilor electrice și de automatizări, inclusiv a celor cu PLC-uri.

Responsabilitățile noastre sunt: proiectarea, executarea și optimizarea instalațiilor electrice, montajul, punerea în funcţiune, utilizarea, întreţinerea şi repararea sistemelor de automatizare industriale, realizarea de verificări PRAM.

De asemenea, concepem, testăm şi implementăm proiecte de automatizare, contribuim la estimarea cantităţilor şi a costurilor materiale, la estimarea forţei de muncă necesare. Asigurăm controlul tehnic al sistemelor de automatizare în vederea funcţionării conform specificaţiilor şi reglementărilor.

Vă stăm la dispoziție cu experiența noastră în domeniul electric, automatizări industriale, măsurători PRAM, servicii de termoviziune și mentenanță preventivă/ predictivă.

Firma KARDYNAL INTSERV OFFICE SRL a implementat PROIECT CEL – Centru de Excelenta pentru dezvoltarea si consolidarea pozitiei pe piata a SC KARDYNAL INTSERV OFFICE SRL in domeniul lucrarilor de instalatii electrice.